زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی
سرهنگ پاسدار مجید زنجانی، جانشین فرماندهی سپاه البرز در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

لزوم سازماندهی جان‌فدایان برای مقابله با تهدیدات

سرهنگ پاسدار مجید زنجانی، جانشین فرماندهی سپاه البرز با بیان لزوم سازماندهی نیرو‌های داوطلب مردمی برای دفاع از ایران اسلامی گفت: پویش جانفدا نشان داد وقتی اراده‌های ملت برای هدفی مشترک هم‌راستا شوند، هیچ مانعی جلودار نیست.
سرهنگ پاسدار مجید زنجانی؛ جانشین فرماندهی سپاه البرز
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 09
کد خبر: ۳۰۷۶۱۶

لزوم سازماندهی جان‌فدایان برای مقابله با تهدیدات

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ کارشناسان و دلسوزان نظام جمهوری اسلامی معتقدند، باید موج عظیم همدلی مردمی و اتحاد ملی و جان‌فدایی برای ایران به همه حوزه‌های زیستی گسترش یابد و ضروری است از این فضای همدلانه برای ترویج نیکوکاری و مواسات بهره برد.

مبنا بر این است افراد ثبت‌نام شده طی فراخوانی سازماندهی، آموزش و به‌کارگیری شوند؛ کسانی که خود را جان‌نثار ایران می‌دانند

وحدت و انسجام ملی خار چشم دشمنان و استکبار جهانی به شدت به تفرق و انشقاق در صفوف واحد و یکپارچه ملت ایران چشم دوخته است. یکی از تجلیات و نماد‌های وحدت ملی اعجاب‌انگیز، پویش «جانفدا» برای ایران است که بیش از 31 میلیون ایرانی به آن پیوسته‌اند و این پیام را به دشمن مخابره کردند جهد باطل و سعی بیهوده‌ای در تعرض به ایران اسلامی دارد.

سرهنگ پاسدار مجید زنجانی، جانشین فرماندهی سپاه البرز با بیان تدبیر فرماندهی سپاه و ابلاغ قرارگاه ثارالله مبنی بر ساماندهی نیرو‌های داوطلب مردمی برای دفاع از ایران اسلامی در برابر تهاجم محور آمریکایی-صهیونیستی به کشور عزیزمان، به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: طرح «جانفدا» محدودیت سنی ندارد و تمام اقشار جامعه در تمامی سنین می‌توانند اعلام آمادگی کنند. 

وی افزود: برنامه‌ریزی لازم برای همه اقشار در تمامی سنین انجام شده است تا سازماندهی و سپس بر اساس عرصه و سن، وارد مرحله آموزش شوند و پس از اتمام آموزش‌ها، به‌کارگیری آن‌ها در مأموریت‌ها و عرصه‌های مختلف آغاز شود.

جانشین فرماندهی سپاه البرز عنوان کرد: به‌کارگیری نیرو‌های سازماندهی‌شده امکان دارد در ابعاد مختلف در بُعد ملی انجام شود. سازماندهی و آموزش نیز انجام خواهد شد و ستاد‌هایی در هر استان به موازات ستاد مرکزی ایجاد می‌شود و مکان‌هایی مانند مساجد، باشگاه‌ها یا سرای محلات برای این منظور تعیین شده است.

زنجانی گفت: تاکنون بیش از ۳۱ میلیون نفر در طرح جانفدا ثبت‌نام کرده‌اند و مبنا بر این است افراد ثبت‌نام شده طی فراخوانی سازماندهی، آموزش و به‌کارگیری شوند؛ کسانی که خود را جان‌نثار ایران می‌دانند و آماده فداکاری برای ایران اسلامی هستند. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر موضوع مهم فعالیت مردمی در حوزه مواسات است، به‌ویژه جانفدایان می‌توانند با سازماندهی دقیق‌تری در این عرصه حضور فعال داشته باشند. امروز زمانی است که همه به یکدیگر کمک کنیم تا با سختی کمتر به هدف بزرگ پیروزی و سربلندی ایران عزیز دست یابیم و ایران را در دنیا پرآوازه کنیم.

وقتی ملت، دست در دست هم، برای دفاع از عزتِ ایران و لبیک به ولایت به میدان می‌آیند، هیچ قدرتی توان ایستادگی در برابر این موج خروشان ندارد

زنجانی عنوان کرد: پویش جانفدا نشان داد وقتی اراده‌های ملت برای هدفی مشترک هم‌راستا شوند، هیچ مانعی جلودار نیست. این اتحاد و همدلی، پیام‌آور قدرت و موفقیت برای آینده ایران است. این پویش فقط حرکتی مجازی نیست و نباید این‌گونه بماند؛ بلکه تصویر واقعی از اتحاد ملت است که با مشت‌های گره‌کرده، لبیک فریاد زدند. 

جانشین فرماندهی سپاه البرز با بیان پیام‌های پیوستن بیش از ۳۱ میلیون نفر به پویش جانفدا تأکید کرد: این حرکت عظیم نشان می‌دهد ملت ایران نه تنها خسته نمی‌شود، بلکه در هر بزنگاه، محکم‌تر از قبل لبیک می‌گوید. وقتی ملت، دست در دست هم، برای دفاع از عزت‌ ایران و لبیک به ولایت به میدان می‌آیند، هیچ قدرتی توان ایستادگی در برابر این موج خروشان ندارد. ۳۱ میلیون جانفدا تنها یک عدد نیست؛ بلکه رستاخیز ملی است. این حضور، لبیک بلند ملتی است که ثابت کرد در روزهای سخت، دست از آرمان‌های خویش نمی‌کشد.

زنجانی گفت: اتحاد بی‌مرز مردم در پاسخ به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیوستن به پویش جان فدا و حضور میلیونی ایرانیان ثابت کرد عشق به وطن و وفاداری به ولایت در خون ماست.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار